.


BEMUTATKOZÁS

CÉGÜNK PROFILJA

Az AQUA-TECH FEHÉRVÁR KFT profilja uszoda- és öntözéstechnika szakipari kereskedelme, és kivitelezési tevékenységek megvalósítása, ellátása. Ezen tevékenységek magáncélú és közületi célú megrendelésekkel valósulnak meg. 

Uszoda- és öntözéstechnikai kereskedelmünk a cégünk üzletében, illetve elektronikus kereskedelem útján elérhető. Jól képzett kivitelező csapatunk a tervezéstől a teljes projekt befejezéséig végzi szakszerű munkáját. 

Megrendelőink között: állami vállalatok, önkormányzatok, magánvállalkozások, és magánszemélyek találhatók.

Az AQUA-TECH FEHÉRVÁR KFT szakmai összetétele olyan, hogy szakembereink alkalmasak a ma alkalmazott építési- épületgépészeti technológiák, anyagok jó minőséget adó alkalmazására, és a vállalt határidőben történő munka elvégzésére.

Elsődleges szempont az elvállalt munka magasszínvonalú elvégzése, a vállalt határidő betartása, és megrendelőink elégedettségének elnyerése.

Meggyőződésünk, hogy a jó munkavégzés alapfeltétele a megfelelő szakmai tudás, valamint gépi és technikai háttér biztosítása.

Az AQUA-TECH FEHÉRVÁR KFT minőségügyi politikája, hogy csak olyan szolgáltatásokat nyújtson, melyek minden tekintetben megfelelnek megrendelők elvárásainak, a szerződéses feltételeknek és nem utolsó sorban a jogszabályi követelményeknek egyaránt.

Célunk, hogy a potenciális megrendelők számára biztos megoldást nyújtsunk épületgépészeti, uszoda- és öntözéstechnikai feladataik megoldásához. 

Az előzőekben felsorolt tényezők működésünk alapvető elemei, melyek folyamatosan erősítik, és hitünk szerint meggyőzik a már állandó, és jövőbeni partnereinket, az együttműködési döntésük helyességéről.

Reméljük hamarosan Önt is a Tisztelt Megrendelőink között üdvözölhetjük!