Medence vízkezelési fogalomtár:

Algaölő: Habzásmentes algaölő koncentrátum, az algásodás megakadályozására. Kvaterner ammónium hatóanyag.

Aktív oxigén granulátum és tabletta: Gyors fertőtlenítéshez és szennyeződések klórmentes oxidációjához.

Action 10: 10 funkcióval ellátott prémium vegyszer, melynek fertőtlenítő, algaölő,baktériumölő, algásodásgátló, vírusirtó, gombaölő, pelyhesítő, pH-érték csökkentő,stabilizáló, vízkőoldó hatása van.

Crystal Block:  A Crystal Block gél használatával egyszerűen lesz kristálytiszta víz a medencében. A Crystal Block kötődik a víz zavarosságát okozó kolloid részecskékhez és alga spórákhoz, amit így könnyedén le tud szűrni a homokszűrő berendezés. 

DPD Tabletta: A víz klór értékének megállapítására alkalmas tabletta.

Fagytest: A téliesítő kellékek megfelelő alkalmazásával megakadályozható a fagy okozta medencetest sérülés.

Folyékony pelyhesítő: A víz zavarosságát okozó kolloid részecskék elpusztításával teszi átlátszóvá a medence vízét. 

Gelamin: Gél állagú savas tisztítószer vízkőlerakódás eltávolítására. Nagy hatékonyságú, könnyen kezelhető tisztítószer. Jól tapad a falra és a medence aljára. Nem folyik le.

Habzásgátló: Masszázskádakban habképződés csökkentésére, megakadályozására.

Klórgranulátum/Klórsokk: gyorsan oldódó klórgranulátum a medencevíz fertőtlenítéséhez.

Klórtabletta: Úszómedence fertőtlenítésére, csírátlanítására. Gyorsan oldódó tabletta hat gombásodás, baktériumképződés ellen és organikus anyagokat épít fel a víz zavarosodásának megelőzésére. Minden vízkeménységnél tökéletesen alkalmazható.

Klórstabilizáló: A vízben lévő szabad klór megkötését segítő fürdővíz kezelő szer. Napfény és magas vízhőmérsékletből adódóan a klór gyorsan lebomlik, a klórstabilizáló granulátum ezt a folyamatot lassítja, továbbá megszünteti a kellemetlen klór szagot.

Klór semlegesítő: Az uszodavíz szabad aktív klórszintjének csökkentésére.

Keménységstabilizátor: A fürdővíz keménységét szabályozó folyadék. Megakadályozza a vízkő kicsapódását és a kirakódását a medence vízforgató rendszerében. Megakadályozza a víz zavarosodását melyeket a vízben található fémionok okoznak.

Lugos vízvonal tisztító: A medence peremén és oldalán lerakódó zsír, olaj és korom lerakódások eltávolítására kifejlesztett tisztítószer. A terméket úgy fejlesztették ki, hogyha a medencébe ömlik, ne habosítsa fel a vizet.

MetalEx: Kristályosítja a fém és a mész kiválásokat, így szűréssel és szűrőöblítéssel eltávolítható a szennyeződés a medence vízéből. 

Ph Minusz: Az úszómedence Ph értékének csökkentésére alkalmazható vegyszer.

Ph Plusz: Az úszómedence Ph értékének növelésére alkalmazható vegyszer.

ph Tabletta: A víz pH értékének megállapítására alkalmas tabletta.

Pelyhesítőszer: Úszómedence zavarosságának megszüntetésére. A pelyhesítő szer a szűrés előtt, tisztítható pelyheket képez a zavarosodást okozó anyagokból, melyek így könnyen szűrhetővé válnak. Csak homokszűrős vízforgatóval szerelt medencéknél alkalmazható. A pelyhesítő segítségével a medence tartósan tiszta marad.

Quatrotabs: Quatrotabs a tartós fertőtlenítésért, algamentesítő és pelyhesítő hatás. Fertőtlenít és stabilizálja a pH értéket. Az új hatóanyag tartalommal kristálytiszta lesz a medencevíz. A medencék vízkezelésének ideális megoldása.

Savas medencetisztító: Vízkő lerakódások és szervetlen szennyeződések eltávolítására. A

Téli gondozószer: Úszómedence téliesítésére. Védi a medencét a lerakódásoktól, vízkő képződéstől és a különböző szennyeződésektől, mint erős algaképződés a feltöltött medencében mielőtt végleg téliesíti a medencét.

Total Blue: Total blue a tartós fertőtlenítésért, algamentesítő és pelyhesítő hatás. Fertőtlenít és stabilizálja a pH értéket. Az új hatóanyag tartalommal kristálytiszta lesz a medencevíz. A kis méretű medencék vízkezelésének ideális megoldása.